Rom Paper este în România din 2002

Încă din 2002, de la apariția sa pe piață, Rom Paper și-a consolidat anual poziția de top în randul principalilor producători de hârtie igienico-sanitară din România. Începând cu anul 2016, grupul Vrancart a demarat procesul de achiziție al Rom Paper, devenind la sfârșitul anului 2017 unicul acționar. Acest pas a dus la transformarea companiei în jucătorul de pe piață cu cu una dintre cele mai mari capacități de producție pentru produse pliate din România, calitatea superioară a produselor fiind recunoscută oficial nu doar de parteneri, ci și de autoritățile de reglementare din domeniu, prin diversele certificări conferite.

Produsele 100% românești furnizate de Rom Paper sunt un aliat de încredere atât pentru zona de uz casnic, industrial, beauty și HoReCa. Fie că vorbim de brandurile proprii – Mototol și Papely – ori de zona de private label pusă la dispoziția partenerilor din retail, produsele Rom Paper sunt cunoscute atât pe piața națională, cât și pe plan extern. Șervețele de masă, prosoape pliate, hârtie igienică, role profesionale, prosoape de coafor sau șervețelele la cutie sunt doar câteva dintre produsele care ies pe porțile celor două fabrici Rom Paper din România, complet modernizate și aduse la standarde înalte de igienă, performanță și siguranță – Brașov și Adjud

Vrancart Group, proprietarul Rom Paper, este unul dintre principalii jucători atât pe piața de carton ondulat, cât și pe cea de hârtie pentru carton ondulat din România.

Vrancart Group este o companie listată șa Bursa de Valori București (BVB), fiind în topul reciclatorilor de deșeuri pe bază de fibre celulozice la nivel național.

De asemenea, este singura unitate integrată din industrie care a adoptat un model de producție și consum care implică partajarea, reutilizarea, repararea, renovarea și reciclarea materialelor și produselor existente cât mai mult posibil (lemn, folie, carton, hârtie).

Vrei să ne cunoști mai bine? Caută-ne în marile magazine, la distribuitorii locali sau contactează-ne direct, pentru oferte personalizate, aplicate pentru business-ul si nevoile tale.